Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Systemansvarlig for ny Transport Management System plattform

Systemansvarlig for ny Transport Management System plattform


2018 ferdigstilles implementering av nytt TMS system for ASKO. Prosjektet er inne i en fase hvor pilot av løsning rulles ut, med endelige ferdigstillelse Q3 2018.


Med nytt TMS system er det hovedsakelig løsning for taktisk og operasjonell transportplanlegging, transportproduksjon og dets oppfølging som leveres. Det innføres også sanntidsverktøy for sjåførene som vil gjøre det mulig å gjennomføre toveiskommunikasjon mens kjøretøyet er virksomt.


NorgesGruppen Data søker etter Systemansvarlig med erfaring og interesse innenfor Transport Management System. Systemansvarlige vil få ansvar for applikasjoner innen operasjonell transportplanlegging.


Som systemansvarlig har du funksjonell og overordnet systemteknisk kompetanse på løsningene. Dette innebærer leveranseansvar for alle endringer, koordinering av leveranse, utarbeidelse av løsningsdesign sammen med løsningsarkitekt, planlegging av releaser, sikre at endringer blir gjennomført i henhold til vår endringshåndteringsprosess, samt oppfølgning av henvendelser samt følge opp leverandørene slik at de leverer iht avtalte SLA.


Videre forventes det at man kan gi forretningssiden råd om funksjonalitet og videreutvikling i porteføljen basert på behov og forståelse av forretningsprosessene.


Vi søker deg som motiveres av å jobbe med fremtidsrettede løsninger og jobbe med kontinuerlige forbedringer. Til tider har vi svært høyt tempo, og du må derfor trives med dette og ha evnen til å prioritere.


Våre verdier er profesjonell, brukerorientert, fremtidsrettet og arbeidsglede, og disse verdiene skal kjennetegne oss i møte med kunden så vel som internt.

Stillingen rapporterer til Gruppeleder Logistikk Applikasjonsleveranser. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode personlige og faglige utviklingsmuligheter i et spennende konsern.


For nærmere opplysninger om stillingen, vennligst ta kontakt med Gruppeleder Logisitkk Maria Teresa Cristofoli 91 86 86 14 eller HR-direktør Ole Kristian Lindseth 90 65 55 11.


Vi ser frem til å motta din CV og søknad via søknadslinken innen 31.08.2017.

Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 42,3 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet 810 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Data AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen ASA. Vi leverer de samlede IKT-prosjekter og -tjenester til konsernet. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi er en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye og moderne lokaler på Kalbakken i Oslo.
NorgesGruppen