Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Systemansvarlig for NG-Flyt, ASKO Netthandel for dagligvarer

Systemansvarlig for NG-Flyt, ASKO Netthandel for dagligvarer

Vi søker en energisk og entusiastisk Systemansvarlig, som ønsker å lede videreutviklingen av en av Norges største automatiske varesuppleringsløsninger. Vi ser etter deg som ønsker å være en lagspiller og være med å lede et sterkt utviklingsteam, trives med å bli faglig utfordret og føler at du er klar for å få innsikt i det avanserte systemlandskapet som gjør NorgesGruppen til en ledende aktør.

Velger du oss, vil du daglig se betydningen av det du er med på når du handler i en av våre butikker på vei hjem fra jobb eller ser en av ASKO sine kjøretøy langs veien.

Vi ser etter deg med teknisk bakgrunn som har sterk interesse for å skape løsninger med høy forretningsverdi. Du liker å samarbeide med andre, er utadvendt, tar initiativ og har lett for å etablerer gode relasjoner med medarbeidere og kunde. Du har stor arbeidskapasitet og trives med å koordinere mange aktiviteter samtidig. Du utfører oppgaver på en ryddig og systematisk måte og har fokus på kvalitet og kundetilfredshet. 

Vi ønsker at

  • du har høyere IT utdanning
  • du har god innsikt tilknyttet planlegging, estimering, risiko- og konsekvensforståelse
  • du har god teknisk forståelse og evne til å sette deg inn i allsidige tekniske utfordringer
  • du er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og serviceinnstilt
  • du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

Vi tilbyr en hverdag med arbeidsoppgaver som gjør at du må strekke deg litt lenger, en hverdag der du vil bli sett og anerkjent, ikke bare av ditt eget utviklingsteam, men også av vår engasjerte kunde som både lytter og jobber tett sammen med oss. På vår arbeidsplass stiller vi opp for hverandre og har kultur for at ansatte kan ha en god balanse mellom jobb og privatliv.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjonsordning, god helseforsikring, firmahytter, med mer.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 42,3 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet 810 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Data AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen ASA. Vi leverer de samlede IKT-prosjekter og -tjenester til konsernet. Siden 1960-tallet har vi vært pionerer i Europa på IT-løsninger i varehandelen. Vi er en spennende arbeidsplass med tunge fagmiljøer; hos oss er IT tett integrert i resten av verdikjeden og vi investerer mye i fremtidens løsninger. Vi er lokalisert i nye og moderne lokaler på Kalbakken i Oslo.
NorgesGruppen