Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Deli de Luca søker åpningsansvarlig til vår butikk på Plaza

Gode mennesker - Gode opplevelser

Vi elsker å glede. Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi søker nå etter en åpningsansvarlig med avkter mandag til fredag, ca 24 timer pr uke.

Vi går grundig til verks når vi skal finne nye kolleger, og vi slutter ikke å lete før vi har funnet mennesker som... ...
er glade i livet ...
inviterer til fest ...
er glad i mennesker og som mennesker blir glad i ...
smiler ...
ringer sin mor så ofte som mulig ...
er utålmodige ...
tør å rope ...
elsker endringer ...
aldri aksepterer Status Quo ...
byr på seg selv ...
liker å klatre...

Er dette deg? Søk da vel!

Som butikkmedarbeider vil du være Deli de Lucas ansikt utad. Hos oss vil du jobbe selvstendig og i team med andre kolleger. Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil veksle mellom produksjon, kundebetjening og renhold.
Vi søker deltidsmedarbeider med ønske om en jobb med høyt tempo, varierte arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø. Vi kan love en grundig og detaljert opplæring og konkurransedyktige betingelser.
Personlig lederskap, initiativ og resultater belønnes med gode utviklingsmuligheter. Kanskje blir du å finne som nyutdannet skiftleder i en av våre butikker om en stund?

NB!
- Søkere må være over 18 år
- Kun søkere som søker via søknadslinken vil bli vurdert for stillingen

Deli de Luca ble etablert i 2003 og har i dag 39 butikker. Deli de Luca er et franchisebasert konsept som er etablert i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. De fleste utsalgene holder åpent 24 timer i døgnet.

Konseptet er en krysning mellom butikk og delikatesseforretning. Vi er stadig på jakt etter nye, dyktige medarbeidere, send oss gjerne din søknad.
NorgesGruppen