Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Teamleder Sammenstilling

Teamleder Sammenstilling

Vi søker en handlekraftig og samarbeidsorientert Teamleder med:

  • Høyere utdanning og relevant erfaring innen logistikk og ledelse (Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • Kjennskap og /eller erfaring fra varehandel og erfaring med håndtering av komplekse arbeidsoppgaver
  • Pågangsmot og resultatorientert innstilling
  • Dokumentert erfaring fra operativ ledelse
  • Kundefokus
  • Gode muntlige og skriftlige språkkunnskaper i norsk og engelsk

Som person er du selvledende og vet å disponere din tid og energi på en målrettet måte. Du er utholdende og prioriterer å få jobben gjort og håndterer hindringer uten å miste fokus. Du er opptatt av å overholde tidsfrister og nå dine mål og organisasjonens kvalitetskrav. Som teamleder er du opptatt av samarbeid og bidrar aktivt inn mot dine medarbeidere for å oppnå ønskede resultater.

Vi kan tilby:

  • Spennende og krevende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø
  • Gode betingelser
  • Et godt arbeidsmiljø blant dyktige medarbeidere

Er dette en type utfordring som ligger innenfor ditt ambisjonsnivå kan du registrere en henvendelse med CV på www.human-as.no snarest og innen 25.oktober 2017. SØK HER Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ørjan Hummelsund i Human AS på mobil 913 11 991.

Alle henvendelser vil behandles konfidensielt. Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført.

ASKO har forsynt Norges befolkning med mat siden 1866, har i dag 3.300 ansatte og omsatte for over 55 milliarder kroner i 2016.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord.

ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. NorgesGruppen er Norges største handelshus, og ASKO er Norges største grossist.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 transportenheter på veiene hver dag tar vi ansvar - få aktører stiller så store krav til teknologi og miljø.

ASKO er sertifisert etter ISO 22000 - et kvalitets-system for næringsmidler, og ISO 14001 - miljøstyring.

ASKOs ambisjoner:
- Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkpartner
- Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
- Bærekraftig
- Klimanøytral

ASKO VEST AS er en ledende engrosbedrift med ca.360 ansatte og forventet omsetning på NOK 7,5 milliarder i 2017. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.
NorgesGruppen