Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Fornebu søker assisterende ferskvaresjef

MENY Fornebu søker assisterende ferskvaresjef

Ved MENY Fornebu søker vi nå en ambisiøs person som vil være med på å videreutvikle og drifte vår flotte ferskvareavdeling, som består av kjøtt, delikatesse, ost og sjømat. Søkere med fagbrev som sjømathandler, kokk eller butikkslakter vil foretrekkes, men lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse. 

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder: 

  • Betjening av kunder og salg i våre ferskvaredisker 
  • Produksjon av våre butikklagde matretter
  • Varepåfylling av løsvektvarer  
  • Samarbeid med ferskvaresjef i ledelsen av 32 personer
  • Bestillinger/leverandørkontakt 
  • Oppfølgning, utvikling og gjennomføring av rutiner/IK-mat 
  • Svinnkontroll 

Kvalifikasjoner: 

  • Du må ha god kunnskap om og interesse for mat 
  • Det er positivt om du har god kompetanse på fisk 
  • Du har kjennskap til regler for gode IK-mat rutiner 
  • Du har fylt 18 år, med gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig 

Personlige egenskaper: 

  • Du kommer lett i kontakt med andre mennesker, og trives med mye sosial kontakt 
  • Du har ekte matglede 
  • Du er serviceinnstilt 
  • Du kan jobbe i team og motivere dine medarbeidere 

Vi tilbyr: 
Vi kan tilby en svært spennende jobb, med utfordringer og utviklingsmuligheter i en kjede med sterk vekst. Vi har egen fagskole og satser på videreutvikling av våre medarbeidere. 

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen