Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Driftsmedarbeider til teknisk avdeling

Driftsmedarbeider til teknisk avdeling

Er du en allsidig tekniker med håndverker "skills"?

Stillingen er variert og operativ med direkte rapportering til Site Manager og Fagansvarlig for Drift og Vedlikehold.

Arbeidsoppgaver
• Vedlikehold på innvendig og utvendig bygningsmasse
• Service på teknisk utrustning
• Ansvarlig for to miljøstasjoner
• Forefallende oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner
Du er genuint interessert i teknikk og ser ofte de enkle løsningene. Automasjon og/eller ventilasjonsinstallasjoner bør heller ikke være fremmet for deg. Kanskje har du også tidligere erfaring fra elektriker, vaktmester eller rørleggerbransjen? En del av hverdagen kan innebære service på høylager og det vil derfor være av betydning at du er komfortabel med høyder. Trucksertifikat vil også være en fordel, men er ikke et direkte krav.

Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er fremoverlent og hands on. Du arbeider proaktivt, strategisk og strukturert for å sikre stabil drift. Din væremåte gjenspeiles av godt humør, hjelpsomhet og positiv energi.

Vi tilbyr
• Godt arbeidsmiljø i et solid selskap i vekst, der det er rom for personlig utvikling
• God opplæring med ulike sikkerhetskurs
• Bedriftshelsetjeneste
• Gunstige forsikringsordninger
• Kantine
• Firmahytte
• Freshe nye lokaler med eget treningsstudio

Vi ser frem til å se din CV og søknad på www.logent.no.

Søknadsfrist snarest og oppstart etter avtale.

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 42,3 % av dagligvaremarkedet med ca. 1800 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet 810 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen. Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

Unil AS er ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker, og har en portefølje på over 2500 produkter. Unil AS kvalitetssikrer varedeklarasjon, produksjon og import, og er ansvarlig for distribusjon og markedsføring av de produktene som tilbys under egne merker gjennom NorgesGruppens dagligvarebutikker og øvrige kanaler (bensinstasjoner, kiosker, gatekjøkken, restauranter, kantine og hoteller). Selskapet har produkter innen både mat- og non-food-kategoriene, og fører sterke merker som blant annet Jacobs Utvalgte, First Price, Eldorado, Folkets, Go Eco, Unik og Fiskemannen. Omsetningen i 2016 var på 7 mrd kr. Selskapet har 143 ansatte. Vårt lager er lokalisert i Våler i Østfold og har 35 ansatte. Lageret er automatisert, og vi har ambisjon om å skape Europas mest moderne og effektive importanlegg. Det blir sendt ut ca 420.000 paller fra anlegget i 2017.
NorgesGruppen