Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Sletten søker teamleder ferskvare

MENY Sletten søker teamleder ferskvare

Meny Sletten åpnet i 2006 og har tatt en viktig og god posisjon som en av Bergens ledende supermarked. Vi satser sterkt på ferskvarer og stort utvalgt, - vi skal skille oss ut til kundenes beste hver eneste dag.

Til vår ferskvareavdeling søker vi en utadvendt og arbeidsom teamleder. Vi ser etter egenskaper som selvstendighet, struktur, kreativitet, og evnen til å arbeide i høyt tempo. Erfaring fra ferskvare og servicehandel er en fordel. Fortrinnsvis søker vi etter dyktige personer med fagbrev, men god erfaring fra stillinger som kokk eller ferskvaremedarbeider kan kompensere for manglende fagbrev. Personen vi leter etter må stille høye forventninger til seg selv og de man jobber med. Teamleder ferskvare rapporterer til ferskvaresjef, og vil få en sentral rolle i driften av vår ferskvarelinje. Alle søkere må være fylt 18 år, og vi er takknemlig for henvendelser både fra godt voksne personer og yngre personer.

Dine hovedoppgaver vil være

  • Betjening av kunder i våre betjente ferskvaredisker og gi kundene våre den beste service.
  • Bearbeidelse og produksjon av produkter innenfor våre ferskvareområder
  • Oppgaver knyttet til Trygg Mat/IK-mat systemet vårt
  • Styrke vår ferskvareprofil
  • Forefallende butikkarbeid

 Vi ser etter følgende egenskaper:

  • Ekte matglede
  • Stå på vilje og godt humør
  • Du kan jobbe i team og motivere dine medarbeidere
  • Høy arbeidskapasitet
  • Du har fylt 18 år, med gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

Vi er opptatt av å gi kundene våre en flott handleopplevelse, og det krever dyktige ansatte som er opptatt av god service, rask og hyggelig kundebehandling, nøyaktighet og struktur.

Vi kan tilby:
En svært spennende jobb, med utfordringer i en kjede som er i sterk vekst. Vi har egen fagskole og satser på videreutvikling av våre medarbeidere. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen innbefatter kveldsjobbing og helgejobbing.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen