Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli lærling i MENY?

Vil du bli lærling i MENY?

I MENY ønsker vi å gi våre kunder en fantastisk handleopplevelse. Derfor trenger vi medarbeidere som har lidenskap for mat, salg og kundeservice.

Flere av våre MENY-butikker tar nå imot søknader på lærlingplasser innenfor fagene sjømathandler, butikkslakter og salgsfaget. Går du Vg2 matfag eller Vg2 salg, service og sikkerhet og ønsker deg læreplass i Norges største supermarkedkjede? Da er det det kanskje deg vi leter etter!

Butikkslakter:
Som butikkslakterlærling jobber du i vår ferskvareavdeling, og får vært med på både produksjon og salg av varene i vår ferskvaredisk. Videre lærer du om kvalitetskrav, økonomi og hvordan du på best mulig skal utnytte råvarene vi kjøper inn. Andre ting du lærer du lærer om er trygg mat og hygiene ved matproduksjon.

Sjømathandler:
Som sjømathandlerlærling jobber du i vår fiskeavdeling med blant annet salg og bearbeiding av sjømat. Videre lærer du hvordan du skal bearbeide, tilskjære og finstykke sjømaten vi selger til våre kunder i tillegg til at du gir tips til våre kunder om hvordan de skal tilberede maten de kjøper. Du lærer her også om trygg mat og hygiene ved matproduksjon.

Salgsfaget:
Som lærling i salgsfaget lærer du om kundebehandling, salg og markedsføring av produktene vi selger i våre butikker. Våre selgerlærlinger bidrar til å sikre lønnsom drift av butikken. Sentrale oppgaver er med andre ord salg, markedsføring og kundebehandling.

Vi ser etter deg som:

  • Har godt humør, er postiv og engasjert og kan yte god service
  • Ønsker å lære mer om hvordan det er å jobbe i MENY
  • Ser for deg en karriere i MENY

Vi kan tilby: 
En spennende og utfordrende læreplass innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden. 

Virker dette interessant, ønsker vi at du søker i dag! Legg ved din CV og motivasjonstekst med hvorfor vi skal velge deg innen 1. mars.

For spørsmål vedrørende læreplass i MENY, send oss gjerne en epost: larling@meny.no. Vi tar dessverre ikke imot søknader til denne epostadressen.

NorgesGruppen