Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Key Account Manager Servering


MatBørsen er et selskap med medarbeidere som er lidenskapelig opptatt av faget, produktene, kulturen og kundene våre. For å kunne ivareta denne målsetningen er vi avhengig av at våre medarbeidere deler denne entusiasmen. Vår nye Key Account Manager Storhusholdning vil være en sentral bidragsyter til at vi realiserer markedspotensialet og sørger for høy kundeverdi.


Vår Key Account Manager har ansvar for kundeutvikling innenfor en av våre viktigste vekstkanaler fremover; storhusholdning. Rollen er ansvarlig for definerte kunder og skal sammen med selskapet øvrige salgsressurser jobbe strukturert for å sikre gjennomføring av avtalte aktiviteter og kampanjer. Du vil fungere som en rådgiver for kunden, og et viktig fokusområde blir å styre kunder over på mer konseptuell tenkning. God innsikt og forståelse av verdikjeden, samt høy servicegrad både mot både nye og eksisterende kunder blir viktig for å lykkes.


Vi ser etter deg som har god forretningsforståelse og evner å identifisere strategiske og kommersielle muligheter. Riktig kandidat har et godt helhetsperspektiv, og jobber systematisk og strukturert for å nå sine mål. Du behersker en hektisk hverdag hvor få dager er helt like. Som type er du proaktiv, løsningsorientert og sulten på å identifisere nye markedsmuligheter. Som Key Account Manager er du en naturlig relasjonsbygger, og evner å overbevise og få mennesker med deg gjennom historiefortelling og engasjerende kommunikasjon. Riktig kandidat er kundeorientert, har kremmeregenskaper og ser muligheter der andres ser begrensninger.


Følgende formell kompetanse, erfaring og egenskaper er viktige:

  • Minimum 2-5 års relevant erfaring fra salg på KAM nivå innen B2B markedet (gjerne fra konseptsalg innenfor servicehandel og/eller storhusholdningsbransjen
  • Erfaring fra kjedeprosjekter og/eller kjedeforhandlinger
  • Bred kjennskap til storhusholdningsmarkedet
  • Vedkommende må kommunisere godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Matfaglig utdannelse/erfaring er et krav

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutteringsprosessen.

Har du spørsmål, kontakt vår rådgiver Stian Dyre Hansen på telefon 916 96 661.

Vis interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad via denne linken innen søknadsfristen 26.november 2017.

MatBørsen er en bedrift som produserer spiseferdige produkter og måltidsløsninger. Våre produkter skal til enhver tid ha god kvalitet og smak, og kundene er dagligvaremarkedet og storhusholdning. Vi er den største produsenten av spiseferdige produkter til ferskvaredisker i Norge. Produksjon av varemerkene Folkets og Jacobs utvalget, og måltidsløsningen Fersk & Ferdig er også innunder vårt sortiment. MatBørsen er en bedrift eid av NorgesGruppen ASA.

Firmaet ble grunnlagt i 1994 av familien Henriksen. Organisasjonen og fabrikken holder til i Stokke kommune i Vestfold, og har i dag ca.170 ansatte. Bedriftens idé har fra starten vært å produsere spiseferdige produkter og måltidsløsninger av høy kvalitet, tilpasset markedets behov og etterspørsel. Vår matfaglige kompetanse gir ferskvarediskene «det lille ekstra» i form av utvalg og eksponering. Vi er stolte av våre samarbeidspartnere som har høye kvalitetskrav og velger oss som hovedsamarbeidspartner.
NorgesGruppen