Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker franchisetaker til vår stasjon i på Elnesvågen

Tiger AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen Servicehandel AS. Selskapet drifter over 100 stasjoner, hvor hoveddelen er i Østlandsområdet. Totalt sysselsetter Tiger AS ca. 1700 ansatte på hel og deltid.

Har du et sterkt ønske av å gjøre karriere innen varehandel og butikk? Ønsker du å bidra som leder hos den mest innovative aktøren i markedet? Dersom du synes dette høres interessant ut kan Tiger tilby deg de utfordringer du er ute etter.

Konseptet krever dyktige ledere som gjennom sterkt lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikkene og til alle sine medarbeidere. Suksess avhenger av at våre kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger 

Franchisetaker
Suksess avhenger av at våre kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger.
Dette krever dyktige franchisetakere som gjennom lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikkene og til alle sine medarbeidere. Som franchisetaker vil du drive ditt eget selskap som selvstendig næringsdrivende. Selvstendig næringsdrivende, å stille med eget driftsselskap og kapital.

Om butikken
Esso på Elnesvågen er i dag en ubemannet bensinstasjon, men vi re-åpner stasjonen som en fullverdig moderne bensinstasjon i mars 2018. Stasjonen har lang og god tradisjon i lokalmiljøet som vi skal bygge videre på i partnerskap med en engasjert og dedikert franchisetaker. Gjennom intervjuprosessen vil man få en presentasjon av stasjonens nøkkeltall.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

  • Du er en kremmer og har trang til å skape gode resultater
  • Du har evnen til å kommunisere, overbevise og begeistre
  • Du har høy arbeidskapasitet
  • Du har ordenssans, er strukturert og er selvstendig
  • Du har selgeregenskaper
  • Du har erfaring fra ledelse, varehandel og butikk

Vi kan tilby

  • Et konsept under stadig utvikling og sterke personlige utviklingsmuligheter
  • En grundig og detaljert opplæring
  • Et kunnskapsrikt og erfarent støtteapparat med funksjoner innen økonomi, salg, personal og ledelse
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser frem til å høre hvorfor akkurat du er den lederen vi ønsker å rekruttere og ha med på laget i kjeden vår.  

 

NorgesGruppen