Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Hagaløkkveien søker ferskvaremedarbeider

MENY Hagaløkkveien søker ferskvaremedarbeider

I MENY ønsker vi å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette den gode handleopplevelsen, med all den servicen, matgleden og inspirasjonen de får med på kjøpet. Er du lidenskapelig opptatt av mat og gleder deg over å kunne gi kunden det lille ekstra, er MENY stedet for deg.

Ved MENY Hagaløkkveien har vi nå en ledig deltidsstilling i butikkens ferskvarelinje, som består av avdelingene bakeri, kjøtt/delikatesse, ferdigmat, ost og sjømat. Stillingsomfanget er på 25 %, og er er et vikariat med varighet fra 04.01.18 til 31.03.18. 

Arbeidsoppgaver:

  • Matfaglig veiledning og service til kunder
  • Produksjon
  • Betjening og påfylling av ferskvarediskene
  • Bestillinger og leverandørkontakt
  • Svinnkontroll
  • Renhold og IK-mat

Kvalifikasjoner:

  • Du har erfaring og interesse innen ferskvare og kundebehandling
  • Du har gjerne fagbrev som kokk eller butikkslakter
  • Du har god kunnskap om mat og elsker å lage mat!
  • Du er god på kundebehandling og er serviceinnstilt
  • Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Du har fylt 18 år

Personlige egenskaper:

  • Du har godt humør, er engasjert og kan yte god service
  • Du kan jobbe selvstendig og i team
  • Du trives i et hektisk og dynamisk miljø

Vi tilbyr:
Varierte og spennende arbeidsoppgaver innen Norges største dagligvarekonsern. Muligheter for mer jobb ved sykdom og ferier. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader vurderes fortløpende. 

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen