Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli vår nye NK?

Vil du bli vår nye NK?

Buskerud Storcash er lokalisert i Kobbervikdalen utenfor Drammen, hvor vi åpnet i nytt miljøbygg i oktober i fjor. Buskerud Storcash har i dag 8 ansatte og omsetter for 50 millioner i året. Vi søker nå en NK til 100% stilling, som skal jobbe tett med butikksjef.  

 


Arbeidsoppgaver

Som NK vil du være butikksjefens "høyre hånd" og stedfortreder. Sentrale arbeidsoppgaver vil være oppfølging av rutiner og varebestillinger, kundebehandling, samt arbeidsoppgaver ute i butikk, som kasse, varepåfylling, og generell orden i butikken.


Vi søker etter deg som:

  • Liker å yte god kundebehandling
  • Har erfaring fra dagligvare/ detaljhandel/ storhusholdning
  • Har «stå på vilje» og evne å ta ansvar i hektiske perioder
  • Er fleksibel og lærevillig
  • Er ryddig og strukturert
  • Har en sterk interesse for butikkdrift
  • Er god til å få alle med på laget

  

Vi kan tilby:

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø, og varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Hos oss vil du få gode muligheter for utvikling i en kjede med god vekst. I Storcash bygger vi hverandre gode! Vi kan også tilby personalrabatt.

 

 

Søknad sendes via link på denne siden. Du må ha fylt 18 år for å søke.

Søknadsfrist: 20.12.2017

 

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte butikksjef Hans Blom på tlf 922 92 482, eller HR-konsulent Astrid Algaard på tlf. 93 200 214.

 

Vi gjør oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Storcash er Norges største cash & carry grossist, som med dagens ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vi har alt du trenger til blant annet gatekjøkken, catering, kiosk, kantiner og barnehager. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 150 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for 1,3 milliarder kroner.
NorgesGruppen