Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Joker Jessheim søker dyktige og engasjerte ferskvaremedarbeidere

Joker Jessheim søker dyktige og engasjerte ferskvaremedarbeidere

Joker Jessheim skal styrke sitt kjøkken og lunsj- og middagskonsept. Det vil bli et flott kjøkken og eget bakeri i butikken.

I den forbindelse søker vi etter en eller to kvalifiserte ferskvaremedarbeider, en av disse vil ha utvidet ansvar for avdelingen med tilberedning, eksponering, innkjøp og salg av kalde og varme retter både til lunsj og middag.
De vil også ha ansvaret for bakeriet som skal sikre kundene dagsferske og gode brød.

Vi søker en som har relevant erfaring eller utdannelse fra kjøkken,kantine,ferskvareavdeling eller liknende, han eller hun må være strukturert, ha god orden og en solid porsjon arbeidsvilje. Det vil bli gitt god opplæring og innføring av konseptet.

Butikken vil ha en stor hovedbutikk, samt en egen butikk som holder åpent på søndager. Butikken inngår i Lentus Butikkdrift som eier og drifter ca 40 jokerbutikker på Østlandet. Vi er en godt trimmet organisasjon hvor vi setter fokus på kvalitet, dyktighet og å være helt i nærheten av våre kunder - god service og arbeidslyst er et nøkkelord vi setter høyt!

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er systematisk, selvstendig og resultatorientert
  • Du har gode samarbeidsegenskaper
  • Du har stå-på vilje, godt humør og er serviceinnstilt
  • Gode kunnskaper og interesse for mat og matlaging
  • Butikkerfaring eller utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning


Vi kan tilby:

  • Interessante stillinger i et hektisk og trivelig miljø
  • Store utfordringer
  • Opplæring og videreutvikling gjennom kjedens utviklingsprogrammer

Søkere må være over 18 år. 


Vi ser frem til å motta din søknad via søknadslinken! 

Joker-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca. 460 nærbutikker spredt over hele Norge. Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er nærbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester. Når det gjelder vareutvalget er vi ikke størst, men vi er helt i nærheten, derfor slagordet "- helt i nærheten". Kanskje det er en av grunnene til at vi er den nærbutikkjeden som vokser raskest i Norge?
NorgesGruppen