Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Deli de Luca søker butikkmedarbeider til vår butikk på Skagen

Deli de Luca søker butikkmedarbeider til vår butikk på Skagen

Vil du være en del av vinnerlaget på Deli de Luca Skagen?

 

Deli de Luca ble etablert i 2003, og i Desember 2015 tok vi over Tiger AS og etablerte vi konseptet på flere Esso stasjoner over hele landet. I dag finnes det over 100 butikker både i by og langs vei, og mer enn 1500 ansatte bidrar til å servere våre kunder hver dag.

Deli de Luca er et norsk konsept bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke. Konseptet er en fullverdig convenience butikk og en on-the-go delikatesseforretning med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta.

Ønsker du å gjøre karriere innen Retail? Ønsker du å lære fra en av de ledende aktørene i markedet? Send oss gjerne din søknad!

Vi elsker å glede. Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak.

Som butikkmedarbeider vil du være Deli de Lucas ansikt utad. Du viktigheten av god kundeservice og alltid har et smil på lur. Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil veksle mellom blant annet produksjon, kundebetjening og renhold og en dag en sjeldent lik.

Viktige kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Du er real, kvikk og raus
  • Engasjert
  • Serviceinnstilt
  • Ryddig, strukturert og ansvarsbevisst
  • Punktlig
  • Erfaring fra butikk/kiosk er ønskelig men ikke et krav

Vi kan love en grundig og detaljert opplæring og konkurransedyktige betingelser. Personlig lederskap, initiativ og resultater belønnes med gode utviklingsmuligheter. Kanskje blir du å finne som nyutdannet skiftleder i en av våre butikker om en stund?

Vi har en stilling som deltid og en 50% stilling ledig. Vi ønsker en ansatt som har mulighet til å jobbe kvelder, samt helger og natt ved behov.

NB!
- Søkere må være over 18 år
- Kun søkere som søker via søknadslinken vil bli vurdert for stillingen 

Deli de Luca ble etablert i 2003 og har i dag 39 butikker. Deli de Luca er et franchisebasert konsept som er etablert i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. De fleste utsalgene holder åpent 24 timer i døgnet.

Konseptet er en krysning mellom butikk og delikatesseforretning. Vi er stadig på jakt etter nye, dyktige medarbeidere, send oss gjerne din søknad.
NorgesGruppen