Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Nyutdannet eller ferdig med IT- mastergraden denne våren?

Nyutdannet eller ferdig med IT- mastergraden denne våren?

Vi søker nyutdannet IT student som ønsker å starte karrieren sin i et sterkt og erfarent utviklingsteam. Vi utvikler nyskapende web og hybride mobile løsninger for Android og iOS for bruk i NorgesGruppens butikker.

Hos oss vil du være med på å utvikle nye løsninger i tett dialog med en engasjert forretningsside og aktive kunder. Som full stack utvikler, vil du få god erfaring med alt fra design av brukergrensesnitt via samtidsprosessering av data til tyngre forretningskritiske beregninger.

Vi bruker bl.a. Java, Spring, Hibernate, Maven, Atlassians produkter, React/Redux, Weblogic applikasjonsserver og Oracle Database.

Du vil på sikt ha mulighet til å videreutvikle deg til løsningsarkitekt, teknisk arkitekt eller mot prosjektledelse.

Alle nye ansatte hos oss får tildelt en fadder, som vil sørge for tett oppfølging og hjelpe deg til å komme godt i gang. Vi tilbyr en hverdag med arbeidsoppgaver som gjør at du må strekke deg litt lenger, en hverdag der du vil bli sett og anerkjent. På vår arbeidsplass stiller vi opp for hverandre og har kultur for at ansatte kan ha en god balanse mellom jobb og privatliv.

Velger du oss, vil du daglig se betydningen av det du er med på når du handler i en av våre butikker på vei hjem fra jobb eller ser en av ASKO sine kjøretøy langs veien.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, pensjonsordning, god helseforsikring, firmahytter, med mer.

Søknadsfrist 31.03.18

 

 

               

NorgesGruppen