Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli vår nye kollega?

Vil du bli vår nye kollega?

Bergen Storcash omsetter i dag for 140 millioner, har 15 ansatte, og er lokalisert sentrumsnært i Bergen på Bontelabo. 

Vi har nå behov for en ny serviceorientert butikkmedarbeider som kan jobbe noen ettermiddager, annenhver lørdag og ellers ved behov. Det vil også bli behov for arbeid i ferie- og høytider.


Arbeidsoppgaver

  • Kundeservice
  • Kasse
  • Vareplassering
  • Holde orden i butikken


Vi søker etter kandidater med følgende egenskaper/ bakgrunn:

Vi søker etter en serviceorientert butikkmedarbeider som er god på kundebehandling. Du må gjerne ha erfaring fra dagligvare/detaljhandel og interesse for butikkdrift.

Du må ha «stå på vilje» og evne å ta ansvar i hektiske perioder, samt være ryddig, lærevillig og fleksibel i henhold til arbeidstid og oppgaver. Det må påregnes arbeid på dagtid, og det er en fordel å kunne stille på kort varsel.

             

Vi kan tilby:

I Storcash får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Det er gode muligheter for å lære mye, samt være en del av et sterkt konsern.

 

Søknad sendes via link på denne siden, og du må ha fylt 18 år for å søke. Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Butikksjef Beate Olsen på tlf. 900 65 158.

 

Som et ledd i rekrutteringsprosessen benytter vi bakgrunnskontroll via eksternt selskap. Vi gjør også oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

 

Storcash er Norges største cash & carry grossist, som med dagens ni butikker er godt etablert i store deler av landet. Vi har alt du trenger til blant annet gatekjøkken, catering, kiosk, kantiner og barnehager. I Storcash betyr service og tilstedeværelse noe helt spesielt, og vi er i dag 150 medarbeidere som hver dag jobber for å gi kunden den beste handleopplevelsen. Storcash er en del av engrosvirksomheten i NorgesGruppen, og omsetter for 1,3 milliarder kroner.
NorgesGruppen