Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Oppsal søker sjømatansvarlig og ferskvaremedarbeider

MENY Oppsal søker sjømatansvarlig og ferskvaremedarbeider

MENY Oppsal er en helt ny butikk og blir lokalisert i Oppsal senter, som åpner i slutten av mai.  Vi søker nå etter en sjømatansvarlig og en ferskvarmedarbeider til butikkens ferskvarelinje, bestående av avdelingene kjøtt/delikatesse, bakeri, ferdigmat, ost og sjømat. På grunn av opplæring ønsker vi at du kan starte hos oss 1. mai.

Som sjømatansvarlig vil du få ansvar for den daglige driften av vår sjømatavdeling. Din oppgave er å betjene våre kunder, selge fisk og varepåfylling av løsvektvarer. I avdelingen har du ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat.

Som ferskvaremedarbeider vil du gi matfaglig veiledning og service til våre kunder. Du vil betjene og fylle på ferskvarediskene, ta bestillinger, svinnkontroll, renhold og IK-mat. 


Hva ser vi etter i våre nye medarbeidere?

  • Du har erfaring og interesse innen ferskvare og kundebehandling
  • Du har gjerne fagbrev som kokk, sjømathandler og butikkslakter
  • Du har god kunnskap om mat og elsker å lage mat!
  • Du kan kundebehandling og er serviceinnstilt
  • Du er i god fysisk form, da det er en del tunge løft og en hektisk arbeidsdag
  • Du kan jobbe både selvstendig og i team
  • Du har gode norskkunnskaper og har har fylt 18 år

Som sjømatansvarlig ønsker vi i tilegg god kunnskap om sjømat. Fagbrev i sjømathandlerfaget er positivt, men ikke ett krav. 

Vi tilbyr:
En variert og aktivt arbeidshverdag innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Vennligst marker hvilken stilling du ønsker å søke på. 

Aktuelle kandidater vil bli invitert til gruppeintervju i starten av april.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen