Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Oppsal søker butikkmedarbeidere kolonial og kasse

MENY Oppsal søker butikkmedarbeidere kolonial og kasse

MENY Oppsal er en helt ny butikk og blir lokalisert i Oppsal senter, som åpner i slutten av mai.  Vi søker nå heltidsmedarbeidere til kolonial- og kasseavdelingen. På grunn av opplæring ønsker vi at du kan starte hos oss 1. mai.

Vår nye kassemedarbeider vil være en av butikkens fremste ambassadører, og ofte den eneste kunden har kontakt med i løpet av handleturen. I tillegg til å slå inn varer, er kasseavdelingen ansvarlig for påfyll og salg av aviser og blader, tobakksvarer, gavekort og apoteksvarer.

I kolonialavdelingen finner du varer som frysevarer, drikkevarer, meieripodukter, tørrvarer, personlige artikler og hus/hjem. Avdelingen har nå behov for tre nye butikkmedarbeidere som hovedsakelig vil jobbe med varepåfylling, rullering og datosjekk. Ved behov vil du måtte bistå kasseavdelingen. Dette er en fysisk krevende jobb, så hvis du trives med en aktiv arbeidshverdag er dette den perfekte stillingen for deg.


Hva ser vi etter i våre nye medarbeidere?

  • Du har gjerne erfaring fra dagligvare og kundeservice
  • Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
  • Du er i god fysisk form, da det er en del tunge løft og en hektisk arbeidsdag
  • Du kan jobbe både selvstendig og i team
  • Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Du har fylt 18 år


Vi tilbyr:
En spennende og utfordrende stilling innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Vennligst marker hvilken stilling du ønsker å søke på. 
Aktuelle kandidater vil bli invitert til gruppeintervju i starten av april.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen