« Tilbake til Ledige stillinger

Vil du bli franchisetaker på Deli de Luca Vestby?

Deli de Luca ble etablert i 2003, og i Desember 2015 tok vi over Tiger AS og etablerte vi konseptet på flere Esso stasjoner over hele landet. I dag finnes det over 100 butikker både i by og langs vei, og mer enn 1500 ansatte bidrar til å servere våre kunder hver dag  

Deli de Luca er et norsk konsept bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke. Konseptet er en fullverdig convenience butikk og en on-the-go delikatesseforretning med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta.

Vi elsker å glede. Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Mennesker som deler de samme gledene som oss. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak.

Konseptet krever dyktige ledere som gjennom sterkt lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikkene og til alle sine medarbeidere. Suksess avhenger av at våre kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger 

 

Franchisetaker
Suksess avhenger av at våre kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger.
Dette krever dyktige franchisetakere som gjennom lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikkene og til alle sine medarbeidere. Som franchisetaker vil du drive ditt eget selskap som selvstendig næringsdrivende. Selvstendig næringsdrivende, å stille med eget driftsselskap og kapital.

 

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

  • Du er en kremmer og har trang til å skape gode resultater
  • Du har evnen til å kommunisere, overbevise og begeistre
  • Du har høy arbeidskapasitet
  • Du har ordenssans, er strukturert og er selvstendig
  • Du har selgeregenskaper
  • Du har erfaring fra ledelse, varehandel og butikk

Vi kan tilby

  • Et konsept under stadig utvikling og sterke personlige utviklingsmuligheter
  • En grundig og detaljert opplæring
  • Et kunnskapsrikt og erfarent støtteapparat med funksjoner innen økonomi, salg, personal og ledelse
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser frem til å høre hvorfor akkurat du er den lederen vi ønsker å rekruttere og ha med på laget i kjeden vår.