« Tilbake til Ledige stillinger

Markedskonsulent hos ASKO VEST

Markedskonsulent hos ASKO VEST

ASKO søker ambisiøs markedskonsulent for innsalg og leveranse av logistikkløsninger til kunder i serverings og storhusholdningsmarkedet. 

Stillingen innebærer tett oppfølging av nye og eksisterende kunder. Markedskonsulentene er kundenes rådgiver innenfor ASKOs logistikktjenester.

Som markedskonsulent skal du drive kundeutvikling, rådgivning og salg. Fokus er å skape fornøyde og lønnsomme kunder i egen region. Du må jobbe aktivt med å identifisere og skaffe nye kunder gjennom planlagte aktiviteter. Du vil inneha en sentral rolle i din region med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi ser etter deg som er selvgående, proaktiv og strukturert. Har gode selgeregenskaper og er en dyktig relasjonsbygger. Du må kunne organisere og legge opp din egen arbeidsdag. I tillegg må du jobbe systematisk med kundeoppfølging, planlegge salgsaktiviteter og iverksette handlinger deretter. Du må være resultatorientert og ha høy arbeidskapasitet. Er du i tillegg opptatt av å levere god service oppfordrer vi deg til å søke.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Bachelorgrad eller annen høyskoleutdanning
  • Tidligere salgserfaring innen verdisalg med tilhørende resultater, B2B
  • Kjennskap til hotell og restaurantdrift kan være en fordel
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne, flytende norsk er påkrevet
  • Gode relevante IT-kunnskaper

Vi tilbyr deg:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå
  • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning

Ønsker du mer informasjon om stillingen, kan du kontakte Markedssjef Nina Halbjørhus på mobil 94785969 eller HR ansvarlig Vigdis G. Reigstad på mobil 91314538.

Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført.

ASKO har forsynt Norges befolkning med mat siden 1866, har i dag 3.300 ansatte.

ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er NorgesGruppens engrosvirksomhet. NorgesGruppen er Norges største handelshus, og ASKO er Norges største grossist.

ASKO leverer til bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre og teknologi, og har et mål om å være selvforsynt med ren energi i løpet av 2018.

Som en av landets største transportbedrifter med nærmere 600 transportenheter på veiene hver dag tar vi ansvar - få aktører stiller så store krav til teknologi og miljø.

ASKOs ambisjoner:
- Norges mest kundeorienterte og effektive logistikkpartner
- Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
- Bærekraftig og klimanøytral

ASKO VEST AS er en ledende engrosbedrift med ca.400 ansatte og forventet omsetning på NOK 7,9 milliarder i 2018. Markedsområdet er Hordaland og Sogn og Fjordane. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen, og er lokalisert i Arna bydel i Bergen.