« Tilbake til Ledige stillinger

Vi søker daglig leder til vår stasjon i Sannidal

Arbeidsoppgaver
Som daglig leder i Tiger vil du være ansvarlig for å drifte stasjonen ihht. definerte butikk- og driftskonsepter. En viktig del av dette er å sørge for topp fokus på kundeservice, et område vi i Tiger har en helt klar målsetting om å være best på.

Videre innebærer stillingen personalansvar for medarbeiderne på stasjonen. Dette inkluderer å rekruttere, motivere og utvikle dine medarbeidere. Det er viktig for oss at du utvikler et godt team og skaper et godt arbeidsmiljø på stasjonen.

Oppstart vil være i 1. oktober, med mulighet for opplæring på annen stasjon fra september.

Kvalifikasjoner
Vi søker etter kandidater med utdannelse innen varehandel, markedsføring eller økonomi. Vi ønsker at du har gode lederegenskaper, evne til å samarbeide og å motivere. Du bør være positiv, utadvendt og serviceinnstilt. Utover dette ønsker vi at du har interesse/erfaring fra butikk/detaljhandel eller annen servicevirksomhet.

Vi kan tilby
Utfordringene er store i en spennende bransje som er i stadig endring. Vi kan tilby deg en spennende arbeidsplass samt konkurransedyktige lønnsbetingelser og frynsegoder. Unikt opplæringsprogram i salg, service og interne sikkerhetsprogrammer.

 

For ytterligere informasjon ta kontakt med distriktssjef Steinar Pedersen på mobil 482 63 196.

Tiger AS er et heleid datterselskap av NorgesGruppen Servicehandel AS. Selskapet driver pt 106 stasjoner, hoveddelen er i østlandsområdet. Totalt sysselsetter Tiger AS ca. 1700 ansatte på hel- og deltid. Ønsker du å gjøre karriere innen Retail?

Ønsker du å lære fra en av de ledende aktørene i markedet? Dersom du synes dette høres interessant ut kan Tiger tilby deg de utfordringer du er ute etter.