Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Prisjeger Oslo ca 65% (dagtid+kveld)

 

NorgesGruppen skal til enhver tid ha de beste prisene i markedet, og våre prisjegere kjenner dagligvaremarkedet og våre konkurrenter på pulsen. Vi søker nå en observant person bosatt i Oslo, som kan bidra med innhenting av priser i våre konkurrenters dagligvarebutikker.

Vi ønsker svært rask tiltredelse i stillingen.
Stillingen er i første omgang et engasjement med 6 måneders varighet. For rette kandidat kan det bli aktuelt med videreføring av engasjementet.

OBS: Våre prisjegere må disponere egen bil, da en viktig del av jobben består i raskt å kunne forflytte seg mellom ulike områder.

Arbeidsoppgaver

  • Sjekke priser ute i konkurrenters butikker
  • Løpende rapportering til NorgesGruppen
  • Overvåke pris- og sortimentsendringer i butikk

Du får utlevert teknisk utstyr for å utføre arbeidsoppgavene, og følger fast, ukentlig arbeidsplan med definerte butikker og oppdrag. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Arbeidstid
I denne stillingen er arbeidstiden mandag til fredag fra 10:00-15:00.
NB: Ved sesong vil arbeidstiden forskyves til 13:00-18:00. Dette gjelder i første omgang ukene 13,14,18 og 19, men vil også være gjeldende i sesongperioder/ekstra pressede perioder resten av året.

Arbeidssted
Arbeidssted er ute i våre konkurrenters dagligvarebutikker i Oslo-området. Ved behov må oppdrag i tilgrensende områder utenfor Oslo påregnes.

Vi søker deg som

  • Er bosatt i Oslo
  • Kan tiltre umiddelbart og er fleksibel rundt arbeidstid
  • Disponerer egen bil. All tjenestekjøring godtgjøres iht. Statens satser for kilometergodtgjørelse
  • Er nøyaktig, selvstendig og effektiv
  • Er positiv, motivert og liker utfordringer
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Gjerne har erfaring fra dagligvarebransjen

Vi ser frem til å motta din søknad via søknadslinken snarest. Søknader behandles fortløpende og det er ønskelig med oppstart omgående. Spørsmål om stillingen kan rettes til Pia Kummeneje på e-post: pia.kummeneje@norgesgruppen.no.
Vi gjør oppmerksom på at kun søknader sendt via søknadslinken vil bli vurdert. En del av kommunikasjonen rundt stillingen vil gå via e-post.

 

 

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 42,3 % av dagligvaremarkedet med ca. 1806 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi og Joker. I tillegg har selskapet 810 kiosker og servicebutikker. NorgesGruppen er også en ledende aktør innen storhusholdnings- og serveringsbransjen.

Engrosvirksomheten i NorgesGruppen med sine regionale ASKO-selskaper har ansvaret for den totale vareflyt fra produsent til forbruker.

NorgesGruppen Detalj AS har ansvaret for etablering og utvikling av egeneid virksomhet i NorgesGruppen.
NorgesGruppen