Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENYs nye flaggskip i Kristiansand søker byens beste kjøpmann!

MENY Torvet åpner dørene 26. oktober og har startet søken etter byens beste kjøpmann

Vi ser etter deg som tar stolthet i rollen som kjøpmann, som går foran som et godt eksempel og skaper en vinnerkultur fra dag én. MENY Torvet blir eneste supermarked i et hav av lavprisbutikker og skal differensiere seg med dyktige og serviceinnstilte ansatte, bredt sortiment og kvalitetsvarer. Vi tror at nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeidere. Den nye kjøpmannen får også muligheten til å bli med på å danne drømmelaget som skal representere MENYs nye flaggskipsbutikk.

Ansvarsområder: Som kjøpmann ved MENY Torvet får du totalansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken etter selskapets overordnede mål og verdier. Du er ansvarlig for å implementere gode rutiner for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til MENYs konsept og butikkstandarder. I stillingen inngår også kontakt med lokale leverandører, ansvar for lokal markedsføring, bemanning, oppfølging av avdelingsledere samt HMS.

Vi søker deg: Som ikke går av veien for nye utfordringer. Du bør ha solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis som leder, samt utdannelse utover videregående skole. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

Vi kan tilby: En svært spennende og utfordrende stilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Vi benytter bakgrunnskontroll fra Semac i rekrutteringen.

Stillingen rapporterer til Driftssjef Edvin Pedersen

Søknadsfrist er 26. mars med oppstart 1. august.

 

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen