Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Sørlandet Storcash søker ekstrahjelp!

Sørlandet Storcash søker ekstrahjelp!

Sørlandet Storcash omsetter i dag for 35 millioner, har seks ansatte, og er lokalisert i Sørlandsparken.

Grunnet utvidede åpningstider er det er nå behov for en ny serviceorientert butikkmedarbeider som kan jobbe annenhver lørdag, og ellers noe ekstra i ferier og ved behov.

 

Arbeidsoppgaver

  • Kundeservice
  • Kasse
  • Varepåfylling
  • Holde orden i butikken

 

Vi søker etter kandidater med følgende egenskaper/ bakgrunn:

Vi søker etter en serviceorientert butikkmedarbeider som er god på kundebehandling. Du må gjerne ha erfaring fra dagligvare/detaljhandel og interesse for butikkdrift.

Du må ha «stå på vilje» og evne å ta ansvar i hektiske perioder, samt være ryddig, lærevillig og fleksibel i henhold til arbeidstid og oppgaver.

Du må ha fylt 18 år for å jobbe hos oss.

 

Vi kan tilby:

I Storcash får du varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Det er gode muligheter for å lære mye, samt være en del av et sterkt konsern. Vi kan også tilby personalrabatt.

 

Som et ledd i rekrutteringsprosessen benytter vi bakgrunnskontroll via eksternt selskap. Vi gjør også oppmerksom på at vår rekrutteringsprosess involverer tester som sammen med din søknad og CV danner grunnlag for videre prosess. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

STORCASH NORGE AS er en cash & carry-grossist for næringsdrivende innen storhusholdning, servicehandel og dagligvare. Det er i dag ti Storcash-avdelinger med 1,2 mrd NOK i omsetning og 150 ansatte. Virksomheten er tilknyttet ASKO, som er en del av NorgesGruppen.
NorgesGruppen