Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Regnskapsfører for våre butikker og selskapene i Lentus Gruppen.

Regnskapsfører for våre butikker og selskapene i Lentus Gruppen.

Lentus Gruppen består av har flere selskaper blant annet innen dagligvare, eiendom og handel. Vi er en liten men godt trimmet organisasjon som har lang erfaring innen norsk dagligvare. Hovedkontoret vårt ligger på Carl Berner i Oslo. I 2016 vil omsetningen ligge på ca. 500 mill. kr. Selskapene er under ekspansjon og har i dag 38 butikker hvor hver av de ledes av en butikksjef som den lokale kjøpmann. Butikkdriften er den største delen hvor de er tilknyttet konseptene Joker, SPAR og Nærmat butikker lokalisert på Østlandet. Butikkene fører sine regnskap hos NorgesGruppen. Her vil du bistå med å klargjøre og tilrettelegge for butikken ved behov. Hovedsakelig vil du jobbe med flere av de mindre selskapene som er tilknyttet konsernet innen eiendom, restaurant, butikk og handel.

  • Stilling: Regnskap og administrative oppgaver
  • Stillingsprosent: 100%
  • Oppstart: Så snart som mulig og etter avtale
  • Kontoradresse: Trondheimsveien 100, 0565 Oslo


Dine viktigste oppgaver vil være:
- Bokføring av kostnadsbilag
- Håndtering av lønn
- Håndtering av mva
- Skatt, herunder enklere skatteregler og fordelsberegninger
- Føring av finansielle instrumenter som aksjer, obligasjoner og verdipapirfond.
- Kvartalsavslutninger inklusive periodiseringer og avstemminger
- Årsregnskap
- Håndtere ligningspapirer
- Bidrag til budsjettering
- Forefallende adminstrasive kontor oppgaver
- Bidrag ved rapporteringer

Vi ser etter en med en formell utdannelse innen regnskap. Du har erfaring med regnskapsføring fra A-Å. Videre har du grunnleggende tekniske ferdigheter og erfaring med bruk av regnskapssystemer. Vi forventer, og vil legge til rette for, at du til en hver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler, bl.a. innen lønn, moms og skatt. Vi et bredt spekter av regnskapsfaglige oppgaver og du vil ha en selvstendig rolle i et selskap hvor du jobber tett sammen med de andre i administrasjonen. Vi jobber for å ha et åpent, uformelt og hyggelig arbeidsmiljø.


Ta gjerne kontakt med oss for eventuelle spørsmål.

Henvendelsen kan rettes til Inder Singh, telefon 988 77 887 eller Leif Anders Stene-Johansen, telefon 95 898 444.
Søknadsfrist innen 10. Mai 2017

Vi ser frem til å motta din søknad!

Joker-kjeden er NorgesGruppens profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca. 460 nærbutikker spredt over hele Norge. Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er nærbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester. Når det gjelder vareutvalget er vi ikke størst, men vi er helt i nærheten, derfor slagordet "- helt i nærheten". Kanskje det er en av grunnene til at vi er den nærbutikkjeden som vokser raskest i Norge?
NorgesGruppen