Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

Nasjonal salgsleder, Storhusholdning

UNIL+

Nasjonal salgsleder er en nyopprettet stilling som vil være ansvarlig for å lede og følge opp salgstemaet på 10 selgere lokalisert over hele Norge. Rollen vil være et viktig bindeledd mellom administrasjon og salg og blir ansvarlig for å etablere og sikre en god oppfølging av salgsapparatet. Nasjonal salgsleder vil spille en sentral rolle i utviklingen av salg i Unil+.

Riktig kandidat er en utpreget lagspiller, og motiverer sine ansatte gjennom engasjement og smittende humør.

Unil+ sin nye Nasjonale salgsleder har god struktur og en sterk gjennomføringskraft, og evner å prioritere i en hektisk hverdag. Du har et stort engasjement og evner å implementere effektive og solide rutiner for å sikre et slagkraftig salgsapparat som skal skape økt verdi for Unil+ sine kunder.

Nasjonal Salgsleder skal videreføre og forsterke en prestasjonskultur, og samtidig bidra med å bevare en kultur tuftet på sterkt eierskap og stolthet for Unil+ sine merkevarer. Du er en naturlig relasjonsbygger, begeistrer dine omgivelser og får folk med deg gjennom måten du kommuniserer og leder på. Det er viktig for selskapet at hele vårt salgsapparat er i konstant utvikling, og Nasjonal salgsleder vil være medansvarlig for å videreutvikle salgskompetansen i organisasjonen.

Rett kandidat kan vise til relevant utdanning på minimum bachelor-nivå og gode, dokumenterbare salgsresultater. Du har god verdikjedeforståelse, og har du erfaring med salg til storhusholdningsmarkedet samt ledererfaring, er det en fordel. Reisevirksomhet må påregnes.

Har du potensiale og motivasjon for å bli Unil+ nye Nasjonale salgsleder? Registrer din søknad og CV innen søknadsfristen 28. mai 2017.

The Assessment Company AS er valgt som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om denne, kan du ta kontakt med Ida Beinnes Hoff på telefon 489 59 465 eller Stian Dyre Hansen på telefon 916 96 661.

Link til søknadsskjema finner du her

UNIL utvikler og selger en rekke av NorgesGruppens viktigste merkevarer, blant dem Jacobs Utvalgte, Folkets, Eldorado, First Price, Fiskemannen, Fersk & Ferdig og Unik. UNIL+ leverer disse merkene til storhusholdning og servicehandel. Selskapet er i kraftig vekst - blant annet gjennom forsterket satsing på kategorier som ferskt kjøtt, sjømat, samt brød og bakervarer fra Bakehuset.

UNIL+ skal bli en enda tydeligere aktør innen storhusholdning og på servicehandel, med sterke merker, innovasjon og inspirasjon som fellesnevnere.
NorgesGruppen