Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Andebu søker dyktig kjøpmann

Ansvarsområder:
Som kjøpmann ved MENY Andebu får du totalansvaret for den daglige driften av butikken. Du får et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken etter selskapets overordnede mål og verdier. Videre har du ansvaret for at kundene møter en inspirerende butikk med et bredt varesortiment og serviceinnstilte medarbeidere, hver eneste dag.

Du er også den viktigste kulturbyggeren, og vi tror at nøkkelen til suksess er å ha en ambisiøs leder som kan skape gode holdninger, kunnskap og engasjement hos alle medarbeidere. Du går foran som et godt eksempel og yter eksemplarisk service, samtidig som du inspirerer dine ansatte. Som kjøpmann er du ansvarlig for å maksimere omsetning og lønnsomhet gjennom planer, budsjetter og kostnadsoppfølging i henhold til MENYs konsept og butikkstandarder. I stillingen inngår også blant annet også kontakt med lokale leverandører og ansvar for lokal markedsføring av MENY Andebu.

Vi søker deg:
Som ikke går av veien for nye utfordringer. Du bør ha solid erfaring fra bransjen, fortrinnsvis som leder, og utdannelse utover videregående skole. Lang erfaring kan kompensere for formell utdannelse.

Vi kan tilby:
En svært spennende og utfordrende lederstilling med gode betingelser i Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Stillingen rapporterer til driftssjef Thomas Oddenes.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Vi benytter bakgrunnskontroll fra Semac i rekrutteringen.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen