Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

« Tilbake til Ledige stillinger

MENY Skjetten søker ferskvaremedarbeider, heltid

MENY Skjetten søker ferskvaremedarbeider, heltid

I MENY ønsker vi å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette den gode handleopplevelsen, med all den servicen, matgleden og inspirasjonen de får med på kjøpet. Er du lidenskapelig opptatt av mat og gleder deg over å kunne gi kunden det lille ekstra, er MENY stedet for deg.

Ved MENY Skjetten har vi nå en ledig heltidsstilling i butikkens ferskvarelinje, som består av avdelingene bakeri, kjøtt/delikatesse, ferdigmat, ost og sjømat. Dette er en stilling med arbeidstid både på dagtid, kveld og annenhver helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundekontakt og produktveiledning
  • Betjening og påfylling av ferskvarediskene
  • Bestillinger og leverandørkontakt
  • Svinnkontroll
  • Renhold og IK-mat

Kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne erfaring og interesse innen ferskvare og kundebehandling
  • Du har gjerne fagbrev som kokk eller butikkslakter
  • Du elsker å lage mat!
  • Du har gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Du har fylt 18 år

Personlige egenskaper:

  • Du har godt humør, er engasjert og yter eksemplarisk service
  • Du liker å by på deg selv, og fortrekker gjerne å være på scenen
  • Du er en naturlig selger, og du ønsker å gi kundene våre gode handleopplevelser
  • Du kan jobbe selvstendig og i team
  • Du trives i et hektisk og dynamisk miljø

Vi tilbyr:

Varierte og spennende arbeidsoppgaver innen Norges største dagligvarekonsern. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Tiltredelse er ønsket 31.07.2017.

Med 200 butikker og en omsetning på 18 milliarder kroner er MENY Norges ledende og mest ekspansive supermarkedkjede. MENY står for et unikt og suksessrikt konsept innen norsk dagligvare; ferskvarer, stort vareutvalg og høy fagkompetanse. MENY satser sterkt på utvikling av kunnskap og matglede.
NorgesGruppen