Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

illustrasjonsbilde
Våre samarbeidspartnere

Nationaltheatret

For 2 millioner Trumf-medlemmer betyr avtalen med Nationaltheatret enda bedre muligheter til gode teateropplevelser.

 

Sponsoravtalen skal bidra til å trygge Nationaltheatret som kulturinstitusjon. Avtalen gjør NorgesGruppen til hovedsamarbeidspartner.

– Vi i NorgesGruppen er glade for å få til et samarbeid med Nationaltheatret. Det at vi nå skal synliggjøres sammen og fremme hverandres verdier, er positivt for begge parter. Vi er spesielt glade for å kunne tilby alle våre Trumf-medlemmer gode tilbud på mange av Nationaltheatrets forestillinger, sier konsernsjef i NorgesGruppen Tommy Korneliussen.

Selv om scenekunst og dagligvarer tilhører to ulike sider ved menneskers liv, har Nationaltheatret mye til felles med NorgesGruppen. I tillegg til å være to nasjonale aktører med en lang historie, har virksomhetene felles mål om å nå ut til hele befolkningen; til by og land, til ung og gammel.

– Vi gleder oss til samarbeidet med NorgesGruppen med solid forankring som et av landets fremste handelshus. Samarbeidsavtalen med NorgesGruppen støtter opp om teatrets videreutvikling som en av landets mest markante kulturinstitusjoner, sier direktør ved Nationaltheatret Thomas Gunnerud.

Foto: Gisle Bjørnebye

NorgesGruppen