Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Dette er NorgesGruppen

NorgesGruppen er et av Norges største selskaper og markedsleder i dagligvarebransjen.
02. mars 2015

Sterkt forbrukerfokus, attraktive kjedekonsepter og godt kjøpmannskap, forklarer NorgesGruppens posisjon som markedsleder innenfor dagligvarehandel.

1 806 dagligvarebutikker fordelt over hele landet, hvorav 812 egeneide, tilbyr mat- og drikkevarer fra hele spekteret av store internasjonale leverandører til norske lokale leverandører. NorgesGruppen er en av landets største innkjøpsorganisasjoner, med store innkjøp årlig til dagligvare, servicehandel og storhusholdning.

Produktutvikling og innovasjonsarbeid er viktig for utviklingen av tilbudet til norske forbrukere. NorgesGruppen skal være en medspiller og samarbeidspartner for leverandører og norsk landbruk. Den landsdekkende virksomheten danner et viktig grunnlag for konsernets verdiskaping i det norske samfunnet.

Landets største grossist ASKO sikrer effektiv distribusjon av varer til dagligvare, servicehandel og storhusholdning. Effektiv varelevering gir kunden lavere priser og bredt utvalg, og kjøpmenn får lavere kostnader og høyt varetrykk.

NorgesGruppen er også en av landets største eiendomsaktører. NorgesGruppen Eiendom utvikler og forvalter konsernets eiendomsmasse, og arbeider kontinuerlig med å skaffe gode beliggenheter for butikkjedene.

Handelsnæringen er viktig for samfunnet og bidrar til forretningsutvikling lokalt. Bare ved etablering av en mellomstor dagligvarebutikk genererer det cirka 30 nye jobber. Over 40 000 ansatte i hele landet er tilknyttet NorgesGruppen og våre kjøpmenn.

Visjonen vår er at vi skal gi kundene en bedre hverdag. Våre verdier er ansvarlig, kundeorientert, samarbeidsorientert og verdiskapende.

 

Relaterte saker

Les mer om NorgesGruppen

Fakta

  • 1 806 dagligvarebutikker over hele landet
  • 810 kiosker og utsalg 
  • Butikker i 367 av 430 norske kommuner
  • 1 000 butikker drives av selvstendige kjøpmenn
  • 40 000 ansatte er tilknyttet NorgesGruppen
  • Forhandler med cirka 150 leverandører hvert år
NorgesGruppen