Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Stadig flere blir Trumf-medlemmer

Som medlem får du bonus i alle dagligvarebutikkene tilhørende NorgesGruppen, og med Trumf-kortet er KIWI den klart billigste dagligvarekjeden i Norge.
22. oktober 2015

Antall medlemmer i lojalitetsprogrammet Trumf øker med rundt 100.000 årlig. Idag er over 2 millioner Trumf-medlemmer, og NorgesGruppen ser at antallet vokser.
- Vi har hatt stabilt høy vekst i antall nye medlemmer de siste årene, forteller Truls Fjeldstad i NorgesGruppen, som forklarer videre at veksten skyldes bedre fordeler i Trumf-programmet.

Hver Trumf-kunde har i gjennomsnitt 350 kroner innestående.
- Kundene tar ut sin bonus hyppigere etter at Trumf lanserte jevnlig utsendelse av bonussjekk som veksles inn i kontanter i butikken, sier Fjeldstad. I tillegg til bonussjekk velger mange kunder å ta ut sin bonus i SAS EuroBonus, direkte overføring til bankkonto eller å bruke pengene på nettbutikken Flust.no, sier han.

Penger tilbake hver gang du handler dagligvarer
Som Trumf-medlem får du alltid 1 prosent Trumf-bonus når du handler dagligvarer hos kjeder tilknyttet Trumf, og du får 30 øre per liter hos alle betjente Shell-stasjoner i Norge. Med Trumf Visa kredittkort får du dobbelt så mye bonus i dagligvarebutikker tilknyttet Trumf.

Trumf eies av Norges største dagligvarekonsern NorgesGruppen, som består av blant annet KIWI, Meny, SPAR, Eurospar, Joker og Jacob's. Trumf ble startet i februar 1997 og har i dag over 2 millioner medlemmer.

Målet er å være et attraktivt fordelsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde. Det er gratis å melde seg inn og være medlem.

Se TV2 sin pristest på Matkrontrollen i dag. Med Trumfkortet er KIWI den billigste dagligvarekjeden i Norge.

 

NorgesGruppen