Nyhetsarkiv

Sorter på:
    30.03.2017

    Forskningsrapport om sunnere valg i butikk

    I dag offentliggjøres en forskningsrapport som viser at flere virkemidler i matbutikken kan påvirke forbrukernes valg i sunnere retning. Spennende og viktige funn som vi ønsker å følge opp for å gi kundene våre en bedre hverdag. Vi viderefører derf
    30.03.2017

    Godt resultat i et marked med økt konkurranse fra flere markedskanaler

    - Dagligvarebutikkene opplever økt konkurranse fra andre markedskanaler som mat i farta, spise ute, faghandel og netthandel. At resultatutviklingen vår i 2016 er god er en stor anerkjennelse for den jobben som gjøres i butikk hver dag og for hele ser
    30.03.2017

    NorgesGruppens bærekraftseminar 4. april

    Konsernsjef Runar Hollevik presenterer NorgesGruppens ferske bærekraftsrapport foran inviterte fra bransje, organisasjoner og presse.
    16.03.2017

    Butikkens ansvar for et sunnere kosthold

    Ny podcast: I episode 10 diskuterer Torgeir Micaelsen (Arbeiderpartiet), Jan Paul Bjørkøy (KIWI) og Aina Marie Lien (NorgesGruppen) hvorvidt dagligvare tar ansvar for at nordmenn skal spise sunnere.
    09.03.2017

    Tilbakekalling av Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara. Fare for dem med fiskeallergi

    UNIL AS tilbakekaller en holdbarhetsdato med Fersk & Ferdig Spaghetti Carbonara 400 gram med siste forbruksdag 27.03.17. Produktet kan feilaktig inneholde fiskegrateng og kan dermed medføre helsefare for fiskeallergikere.
    09.03.2017

    Dolly Dimple´s selges til Domino´s

    Dolly Dimples selges til den verdensledende pizzaaktøren Dominos Pizza. Ambisjonene om vekst i Norge er store.
    06.03.2017

    Vil bidra til å redusere sukkerinntaket i befolkningen

    NorgesGruppen lanserer sunt smågodt bestående av oppkuttet frukt og grønnsaker i porsjonsposer eller -beger. Det sunne smågodtet vil ligge ved kassene og følge samme priser som vanlig smågodt i KIWI-butikkene i påsken.