Nyhetsarkiv

Sorter på:
    16.05.2018

    Unil har lansert bærekraftsrapport for 2017

    "Vi går foran" har Unil kalt sin rykende ferske bærekraftsrapport for 2017. Rapporten viser at de er på god vei mot å nå sine ambisiøse og krevende målsettinger på bærekraft.
    14.05.2018

    Uforstående til siktelse

    Politiet har besluttet å sikte to personer ansatt i Kjøpmannshuset i forbindelse med etterforskning av Lime-saken. Siktelsen omhandler påstand om medvirkning til straffbare forhold.
    04.05.2018

    Vellykket energisparingsprogram

    NorgesGruppen har over flere år gjennomført et energisparingsprogram som nå er ferdigstilt. Programmet (EKING energisparing i NorgesGruppen) har redusert energiforbruket i våre fire dagligvarekjeder vesentlig.
    03.05.2018

    Vi bruker kun bærekraftig biodrivstoff

    Elektriske og hydrogendrevne lastebiler står øverst i NorgesGruppens drivstoffhierarki og viser våre prioriteringer. Mens vi venter på 0-utslippsbiler har vi tro på at bærekraftig biodrivstoff er et skritt på veien.
    27.04.2018

    KIWI og MENY på omdømmetoppen

    Ferske tall fra den store omdømmemålingen til Apeland plasserer to av våre dagligvarekjeder, MENY og KIWI, i kategorien fremragende omdømme.
    19.04.2018

    NorgesGruppen reduserer plast på fersk frukt & grønt

    NorgesGruppen skal redusere bruken av plastemballasje på fersk frukt & grønt solgt i våre butikker med 20 prosent innen 2020. Avokado kommer i pappbeger fra 1. mai, og til sommeren kan jordbærene nytes fra pappkurv.
    13.04.2018

    Undersøkelse fra Konkurransetilsynet

    Konkurransetilsynet har nylig gjennomført en undersøkelse hos NorgesGruppen og andre kjeder i det norske dagligvaremarkedet for å få klarlagt om det har foregått et konkurransebegrensende samarbeid mellom kjedene i bransjen.