Nyhetsarkiv

Sorter på:
    07.02.2017

    Se, lukt, smak - spis? NorgesGruppen tester holdbarhetsmerking

    - Alt for mye spisbar mat går rett i søpla. Det er et samfunnsproblem og et miljøproblem som vi skal bidra til å løse, sier konsernsjef i NorgesGruppen, Runar Hollevik. Selskapet lanserer nå en tilleggsmerking på enkelte egne merkevarer. Målet er at
    03.02.2017

    Hvem har best vareutvalg av Norge og Sverige?

    I podcast-episode 8 diskuterer Arne Dulsrud fra SIFO og Vegard Kjuus fra MENY vareutvalg.
    30.01.2017

    Kirkens Bymisjon og NorgesGruppen skal samarbeide i tre nye år

    En ny avtale mellom Kirkens Bymisjon og NorgesGruppen gir mulighet til å skape en forskjell for utsatte mennesker i gatemiljøene, og blant flyktninger og innvandrere.
    26.01.2017

    Slik fungerer Trumf

    Er du nysgjerrig på fordelene ved Trumf? Her får du en rask oversikt. Vi ønsker å gjøre det enkelt og forutsigbart og gir 1% bonus på alle varer. Din oppsparte bonus kan du når som helst ta ut.
    24.01.2017

    Pølse med verpehøne

    NorgesGruppen er med på dugnaden «Redd verpehøna», initiert av NRK-programmet FBI. Vår nyutviklede grillpølse med kjøtt av verpehøne kommer i butikk denne uka.
    23.01.2017

    Leger Uten Grenser og NorgesGruppen forlenger samarbeidet

    Leger Uten Grenser og NorgesGruppen skal fortsette å jobbe sammen for å styrke det medisinske nødhjelpsarbeidet i verden. Den nye samarbeidsavtalen er på tre år.
    20.01.2017

    Ny satsing for Dolly Dimples

    NorgesGruppen ønsker å fokusere på å styrke konkurransekraften til Dolly Dimples, etter at Nærings- og fiskeridepartementet sa nei til alliansen med Peppes Pizza.