Nyhetsarkiv

Sorter på:
    09.12.2016

    Podcast episode 6: Grandiosa den nye ribben?

    Annechen Bahr Bugge fra SIFO og Espen Schøning Lie fra MENY diskuterer julemat og tradisjoner.
    07.12.2016

    Hvorfor har enkelte julevarer en annen pris?

    Flere kunder og medier lurer på hvorfor enkelte julevarer har en høyere pris, når produktet bortsett fra juleemballasjen er tilsynelatende likt originalen. Blir forbrukerne lurt? Her er forklaringen.
    06.12.2016

    Enige om å jobbe for sunnere mat

    Konsernsjef Runar Hollevik og helseminister Bent Høie (H) signerte tirsdag en avtale som skal sikre bedre folkehelse. Avtalen skal bidra til at vi spiser mindre salt, sukker og mettet fett - og mer frukt og grønt, grove brød og fisk.
    02.12.2016

    Behov for flere Matsentraler

    NorgesGruppen var blant initiativtakerne til det som i dag er kjent som Matsentralen. Etter flere års erfaring er tiden inne for å etablere flere regionale mottak. En god start er nyheten om 500 000 kr til Matsentralen Oslo i Statsbudsjettet for 2017
    01.12.2016

    Ut på tur med Joker og DNT

    En ny TV-serie med Joker og Den Norske Turistforeningen byr på fantastisk natur, turglede og matinspirasjon.
    29.11.2016

    På verdenstoppen i klementinspising

    I desember selger NorgesGruppen 4000 tonn klementiner, tilsvarende drøye 1,5 millioner klementiner i snitt hver dag. Salget av den oransje sitrusfrukten har økt betydelig de siste årene. Vi er på verdenstoppen i klementinspising.
    25.11.2016

    Podcast episode 5: Vil netthandel ta over for tradisjonelle dagligvarebutikker?

    Johanne Kjuus fra Virke og Truls Fjeldstad fra NorgesGruppen diskuterer fremtidens handlevaner.