Nyhetsarkiv

Sorter på:
    21.02.2013

    Oppfølging av uregelmentert bruk av hestekjøtt

    NorgesGruppen tar på alvor situasjonen med uregelmentert bruk av hestekjøtt i produkter. I tillegg til våre avtalefestede krav til alle leverandører og løpende oppfølging av deres etterlevelse av disse, har vi igangsatt flere tiltak.
    15.02.2013

    Bekrefter funn av hestekjøtt i First Price Lasagne

    NorgesGruppen fikk i dag, fredag 15. februar, en endelig bekreftelse på at First Price Lasagne inneholder hestekjøtt. Dette er ikke merket på produktet.
    14.02.2013

    Lasagne sendt til analyse

    NorgesGruppen trakk umiddelbart tilbake lasagne fra butikkhyllene forrige fredag, etter at det ble kjent at blant annet First Price Lasagne kan inneholde spor av hestekjøtt.
    12.02.2013

    - Ikke et folkekrav om søndagsåpne butikker

    En fersk undersøkelse på oppdrag fra NorgesGruppen viser at det ikke er et folkekrav om at dagens regler på søndagsåpne butikker skal liberaliseres.
    01.02.2013

    NorgesGruppen og Meny lanserer JIPPI - sunnere favoritter for barnefamilier!

    Å få barna til å spise sunt og variert er en utfordring de fleste foreldre kjenner til. Med familiekonseptet JIPPI ønsker NorgesGruppen å gjøre det enklere for barnefamiliene å velge sunnere varianter av mat vi vet barn liker. Mandag 4.2 inntar den n
    24.01.2013

    Ny kjededirektør i MIX

    Svein Erik Alstad-Evjen (43) er ansatt som ny kjededirektør i MIX. Hantiltrer stillingen 1. februar 2013.
    21.01.2013

    Aksjehandel og fremtidig samarbeid i Dagrofa

    NorgesGruppen ASA og Skandinavisk Holding A/S har sammen med KFI erhvervsdrivende fond kommet til enighet om NorgesGruppens overtakelse av Skandinavisk Holdings aksjepost på 55 % i Dagrofa AS.