10 brødresteoppskrifter for mindre matsvinn

10 brødresteoppskrifter for mindre matsvinn

Bakehuset presenterer oppskrifter hvor det tørre brødet kommer til sin rett.
20. november 2015

I Norge kaster vi  170.000 brød hver dag ifølge Matvett. Den vanligste grunnen til at folk kaster brød er at de ikke liker tørt brød, eller at de foretrekker ferskt brød.

Bakehuset har samlet 10 gode brødrestoppskrifter som faktisk blir best om du lager det med brød som har ligget noen dager.

Klikk her for å finne oppskriftene som Bakehuset har samlet










Relaterte saker

Fakta

BAKEHUSET

Bakehuset baker brød og kaker hver dag. Du finner våre bakervarer hos din lokale kjøpmann. Bakehuset produserer brød innenfor flere kategorier, slik at du har mye å velge mellom. Vi baker blant annet Våre Beste håndverksbrød, Naturlig Sunt og Så Godt-serien. I tillegg har vi mange lokale produkter som varierer fra bakeri til bakeri.

Bakers er det største bakeriet i Norge og er 100 % eid av NorgesGruppen. Bakers har 11 lokale bakerier som tilsammen dekker store deler av Norge. Våre produkter finner du i dagligvarebutikker, kiosker og bensinstasjoner. Vi leverer også brød og bakervarer til kantiner, barnehager, sykehus og sykehjem.