
Matbørsen søker produksjonsmedarbeidere!
Vi søker etter nye medarbeidere til vår produksjon som holder til på Borgeskogen i Stokke.
Vi produserer serveringsklare retter og måltidsløsninger av høy kvalitet til dagligvare – og storhusholdningsmarkedet. Stillingen innebærer ansvar for overvåking og styring av produksjonsprosesser i henhold til bedriftens retningslinjer, arbeidsinstrukser, rutiner for HMS- hygiene og mattrygghet.
Vi ser etter operatører som har god produksjonsteknisk innsikt og som har god kunnskap om: Råvarer, bærekraftig produksjonsmetoder, produksjonsutstyr, kvalitetssikring, matsikkerhet og HMS.
Rollen rapporterer til avdelingsleder. Arbeidsdager er mandag til fredag med rullerende arbeidstidsordning, dag og kveld.
Hovedarbeidsoppgaver:
- Betjene maskinelt produksjonsutstyr.
- Planlegge arbeid og klargjøre utstyr.
- Overvåke og følge opp produksjonsprosesser i henhold til prosedyrer.
- Bidra til at planer for avdelingen blir gjennomført.
- Bidra aktivt til en optimal drift og effektiv produksjonsflyt.
- Foreta ulike kontroller, overvåking og dokumentasjon av produksjonsprosessene.
- Delta i utvikling og kontinuerlig forbedringer av bedriftens produksjonsprosesser.
- Kunne foreta enkle reparasjoner og generelt vedlikeholdsarbeid.
- Feilsøking ved kvalitets- og prosessavvik.
- Rengjøring, vedlikehold av produksjonsutstyr og lokaler.
- Samarbeide internt med støtte funksjoner for å sikre riktig leveranse til rett tid.
- Bidra til god kommunikasjon internt og varsle dersom det er produksjonsavvik eller andre brudd på retningslinjer internt.
- Rapportere avvik til nærmeste leder.
- Oppfølgning av kvalitetsarbeid i produksjonsområdet.
- Aktivt bidra til å følge bedriftens retningslinjer, arbeidsinstrukser, rutiner for HMS- hygiene og mattrygghet.
Kvalifikasjoner:
- Fagbrev fra produksjonsteknikk eller industriell matproduksjon (erfaring kan veie opp for mangel på formell kompetanse).
- Relevant erfaring fra næringsmiddelindustrien.
- Disponere egen bil.
- Behersker norsk muntlig og skriftlig er et krav.
- Evne til å håndtere digitale utstyr, programvare og måleinstrumenter.
- Kjennskap til relevante krav innenfor mattrygghet, kvalitet og HMS.
- Kjennskap til LEAN arbeid er en fordel.
Personlige egenskaper:
- Løsningsorientert og samarbeidsorientert.
- Gode kommunikasjonsegenskaper.
- Strukturert og nøyaktig.
- Komfortabel med å jobbe med råvarer og komfortabel med matlukt.
- Komfortabel med å smake på svinekjøtt.
- Fleksibel med hensyn til arbeidstider (dag og kveld).
- Fleksibel med hensyn til praktiske og fysiske arbeidsoppgaver.
- Fleksibel med hensyn til å jobbe i kjølige og varme tempratur forhold.
- Kjenner deg igjen i våre kjerneverdier: Engasjert, Effektiv, Endringsvillig og Ansvarbevisst.
Vi tilbyr:
- Spennende stilling i et selskap med vekst og ambisjoner for videreutvikling.
- Utfordrende arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter faglig og personlig.
- God opplæring av arbeidsoppgaver og opplæring innen HMS, hygiene og mattrygghet.
- Godt arbeidsmiljø preget av mangfold, begeistring, pågangsmot og iherdig innsats.
- Lønn i henhold til tariff.
- Gode pensjons- og forsikringsavtaler, ansattbutikk, bedriftskantine og bedriftshelsetjeneste.
Ta kontakt med Stian Lund Pettersen (avdelingsleder - ferdigmatproduksjon) på tlf. 456 05 787 dersom du har spørsmål til stillingen.
Søknadsfrist: 28. februar. Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å motta din søknad.