Avdelingsleder konditori
I det daglige arbeidet med å tilby forbrukerne de ferskeste, og mest fristende kaker og bakervarer fra Bakehuset Martens, har vi nå behov for en avdelingsleder i vårt konditori.
Arbeids- og ansvarsområder vil være:
- Produksjon av kaker i henhold til gitte kvalitetsnormer og kjørelister
- Optimalisering av produksjon, delta i forbedringsarbeidet
- Inngå som en ressurs i vårt HACCP-team
- Planlegge og fordele arbeidsoppgavene i avdelingen med ca. 10 årsverk
- Personalansvar og oppfølging av avdelingenes ansatte
Kvalifikasjoner:
- Gjerne erfaring fra næringsmiddelindustrien
- Ledererfaring
- Gode datakunnskaper, det er en fordel med kjennskap til M3, men ikke et krav
- Må kunne flytende norsk, muntlig og skriftlig
- God kjennskap til HACCP og være kjent med hygieneregler innen næringsmiddelindustrien
Personlige egenskaper:
- Må kunne identifisere seg med våre verdier:
- Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
- Systematisk og ryddig
Gode samarbeidsevner
Initiativrik, med evne til å jobbe selvstendig
- Ønske om å oppnå gode resultater
Vi tilbyr:
Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.
Arbeidsmiljøet er godt og uformelt, og en stor andel av våre ledere og nøkkelpersonell er
rekruttert internt, slik at utviklingsmulighetene er gode.
Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til bakerisjef Morten R. Andreassen, tlf 916 32 701 eller kvalitetsansvarlig Sofie Jane Hippsley, tlf 480 89 887.
Informasjon om bakeriet: