Tilbake til ledige stillinger

MENY Lillo Gård søker ferskvaremedarbeider

I MENY elsker vi mat! For oss er god mat en lidenskap, og noe av det viktigste som finnes. Hos oss er alle MATarbeidere, uansett om du jobber i ferskvaredisken, kolonialen, i kassen eller på kontoret. Å være en MATarbeider i MENY betyr at du alltid gjør ditt beste for å veilede og inspirere kundene våre til matglede. Sammen skal vi hjelpe flere å spise bedre, og leve bedre.

Stillingsomfang: 18% - 25%
Arbeidstid: kveld og ettermiddag
Oppstart: snarest
Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som MATarbeider i ferskvareavdelingen hos MENY får du en hektisk og spennende hverdag med stor variasjon i oppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, fylle varer – og naturlig nok ta oppvasken. I tillegg vil du bidra i bakeriavdelingen, der du steker brød, legger opp varer til neste dag og hjelper kunder i disken.

Som ferskvaremedarbeider på kveldsvakt har du en sentral rolle i å sikre at kundene møter en innbydende, trygg og velfylt ferskvareavdeling også på ettermiddag og kveld, og du skal sørge for at Trygg Mat-rutinene følges til enhver tid. Arbeidet innebærer:

  • gi god kundeservice i disk og selvbetjening

  • hjelpe kunder med produktvalg og tilberedningstips

  • følge opp holdbarhetsdatoer og registrere svinn etter rutiner

  • sørge for renhold av disker, redskap og arbeidsstasjoner i tråd med IK-MAT

  • klargjøre avdelingen for neste dag og rapportere eventuelle avvik


Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat – men fortvil ikke selv om «Hellstrøm» ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om torsk, svinekjake, culotte og Kraftkar! Det er likevel en fordel om du har interesse for mat og service fra før, og har du relevant fagbrev, er det selvfølgelig et pluss.

For å trives i rollen må du like å prate med mennesker, takle utfordringer og hektisk tempo, tåle fysiske arbeidsoppgaver, og ikke være redd for å brette opp ermene.

Hvordan er det å jobbe i MENY?
Hos oss vil du blant annet lære å ta ansvar, mestre stress, håndtere mennesker og ikke minst butikkdrift. Vi har en interaktiv kursplattform, ulike klasseromskurs som gir deg faglig påfyll og et traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på MENY, satser MENY på deg!

Når du starter, skal vi ta deg godt imot og gi deg den opplæringen du trenger. Alle ansatte i MENY får selvfølgelig uniform, lønn etter tariff og subsidiert kantine. I tillegg har vi sosiale sammenkomster i ny og ne, rabatt på treningssenter og arbeidstider som ofte passer godt i kombinasjon med studier. Når det gjelder trivsel på jobb, vil vi trekke frem samholdet. Som en av våre matarbeidere blir du en del av et team som jobber mot felles mål, for din innsats vil påvirke butikken, kundene og kollegene dine. Vi verdsetter gjensidig omtanke og støtte, og det er rom for feil så lenge du lærer og utvikler deg – for er du trygg er du god. Vår visjon er at vår lidenskap endrer folks matvaner, og det håper vi du vil bidra til.

Å søke jobb i MENY skal være enkelt
Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. For at vi skal bli litt bedre kjent med deg, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken eller på e-post. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson

Dennis Ramse Kaarbø
Ferskvaresjef
22224300
ferskvaresjef.lillogard@meny.no

MENY er Norges største supermarkedkjede med nesten 200 butikker og en omsetning på over 20 milliarder kroner. Vi har 10 000 stolte matarbeidere som sørger for gode handleopplevelser hver eneste dag!