Helse- og ernæringsseminar

Helse- og ernæringsseminar

NorgesGruppen inviterer til helse- og ernæringsseminar tirsdag 13. oktober.

09. oktober 2015

Meny, Kiwi, Spar, Joker og Nærbutikken selger tilsammen nær 40 prosent av alle matvarer som spises i Norge. Dette innebærer et stort ansvar for NorgesGruppen og samtidig store muligheter til å kunne påvirke positivt. Vår ambisjon er å være best på sunn mat og den kjedegrupperingen som i størst grad tar folkehelsen på alvor. Med tre strategiske fokusområder skal NorgesGruppen støtte opp under myndighetenes kostholdsmål for bedre folkehelse: Mer av det gode, mindre av det usunne, balanse og valgmuligheter.

Frokostseminaret arrangeres i Karenslyst allé 12-14 på Skøyen kl. 09-11.
Påmelding til avdeling Kommunikasjon og Samfunnskontakt, ved ingrid.gundersen@norgesgruppen.no.


- Dette er vår helse- og ernæringsstrategi
Aina Marie Lien, fagsjef sunnhet og ernæring

- Frukt og grønt når nye høyder
Aina Marie Lien, fagsjef sunnhet og ernæring

- Erfaringer fra narasinfri kylling og deiger uten salt
Odd Ture Wang, kategoridirektør

- Grovere brød og tydeligere merking, slik har vi jobbet siste år 
Leif Petter Tunold, kategoridirektør

- Utvikling på fersk fisk og sjømat
Vidar Olsen, kategorisjef

- Sunnhet til folket
Harald Bregner, leder for ferskvare og kvalitet i KIWI

Nøkkelhullets fremtid 
Rune Spikseth, kategoridirektør

Videre arbeid med helse- og ernæring i NorgesGruppen
Aina Marie Lien, fagsjef sunnhet og ernæring

Relaterte saker

KONTAKTPERSON

Ingrid Solberg Gundersen
Kommunikasjonssjef Bærekraft, Finans og Konsern
97514495