Nyhetsarkiv

Sorter på:
  07.07.2022

  Fantastisk etterspørsel etter norske jordbær

  Nå er det full dekning av norske jordbær i alle NorgesGruppens butikker over hele landet. Det er gode nyheter for nordmenn som mener det ikke blir sommer uten norske jordbær.
  01.07.2022

  Podkast: Hvorfor øker matprisene?

  Hvorfor øker matprisene? Det er tema for en fersk episode av NorgesGruppens podkast "Øre for mat".
  27.06.2022

  Marianne Ødegaard Ribe slutter i NorgesGruppen Servicehandel AS

  Etter 15 år i NorgesGruppen har administrerende direktør for NorgesGruppen Servicehandel AS, Marianne Ødegaard Ribe, takket ja til en ekstern topplederstilling.
  24.06.2022

  Endelig vedtak fra Datatilsynet mot Trumf

  I desember fikk Trumf et varsel om overtredelsesgebyr for brudd på personvernforordningen. Trumf godtok gebyret umiddelbart, men først nå kom det endelige vedtaket.
  03.06.2022

  Hos oss skal alle få være seg selv

  Arbeidsmiljøet i NorgesGruppen skal være inkluderende på en slik måte at alle kan være seg selv. Derfor støtter vi pride-markeringen i juni, som er en feiring av alt mangfold.
  16.05.2022

  Dobbelt så lang sesong for norsk jordbær

  Jordbærsesongen blir dobbelt så lang etter nye initiativ og samarbeid mellom produsenter og handel. Allerede inneværende år er planen å produsere 40 prosent mer norsk jordbær enn året før. Det gir et tilbud av norsk jordbær til forbrukerne rekordleng
  13.05.2022

  Stortinget foreslår reguleringer

  I dag lanserte opposisjonen på Stortinget noen forslag om reguleringer av dagligvarebransjen. NorgesGruppen mener at de frie forhandlingene med leverandørene er viktige for å holde matprisene nede.