Helseseminar 12. september 2019

NorgesGruppen ønsker å bidra til en bedre folkehelse, og vi tar stadig nye grep for å legge til rette for at kundene kan ta sunnere valg i våre butikker. Hvilke tiltak virker for alle og hvilke virker bare for noen, eller kanskje helt annerledes enn ventet?

Vi arrangerer vårt årlige helseseminar den 12. september for samarbeidspartnere og organisasjonsliv. Her vil vi blant annet presentere helt ferske halvårsresultater på sunnhetsmålene vi har satt oss. 

Ønsker du å delta? Send en e-post til ansvarlighet@norgesgruppen.no

Program:

NorgesGruppens helseseminar 2019: Hva skal til for å endre kundenes preferanser?

Tid: 12. september 2019
Sted: MESH, Tordenskiolds gate 3, 0160 Oslo

08.30-09.00: Registrering og frokost
09.00-09.10: Velkommen og innledning ved CFO Mette Lier i NorgesGruppen

09.10 - 09.30
Nudging - slik kan dagligvarekjedene hjelpe sine kunder til å ta sunnere valg v/ Seksjonsoverlege ved Sykehuset i Vestfold, Samira Lekhal

09.30 – 09.45
Har handlekurven i NorgesGruppen blitt sunnere? Status 2019 v/ Fagsjef for sunnhet og ernæring i NorgesGruppen, Aina Marie Lien

Pause (10 min)

09.55 – 10.15
Hvordan får vi forbruker til å spise mer fisk? 

  • Veksthistorikk, identifiserte barrierer og tiltak v/ Kategoridirektør for ferskvare i NorgesGruppen, Vidar Olsen
  • KIWIs store satsing på fisk – hvorfor og hvordan gikk det? v/ Leder for ferskvare og kvalitet i KIWI, Harald Bregner 

10:15 – 11:10
På vei mot målet om 10 prosent sukkerreduksjon 

  • Totalutviklingen og viktige drivere i perioden 2016 – 2019 v/ Kategoridirektør i NorgesGruppen, Rune Spikseth
  • Et dypdykk i drikke og betydningen av KIWI sitt priskutt på sukkerfri brus v/ Produktsjef i NorgesGruppen, Mia Marie Pedersen og Leder for tørrvare og space Tore Løvbrøtte i KIWI
  • Hva skjedde da MENY flyttet sjokoladen vekk fra kassesonen? v/ Prosjektleder i kategori Ida Børstein

11:10 - 11:30
Pisk eller gulrot - hva fungerer best? v/ Ekspedisjonssjef i Helse- og omsorgsdepartementet, Geir Stene-Larsen 


11.30 Enkel lunsj